Förmåner från JNT

 

JNT har en stark ställning som en komplett infra- och tjänsteleverantör inom telekom-sektorn, både till företag och till privathushåll. JNT levererar data-, telefoni- och IT-lösningar samt TV-tjänster främst inom Österbotten men också nationellt. Från JNT får du en komplett helhetslösning inom kommunikation för ditt företag. Både tjänster och nödvändig hårdvara. Vi kan allt från moderna telefonilösningar (VoIP och mobilt) till internet-förbindelser, molntjänster, larmförbindelser och betalterminaler. Många av våra lösningar erbjuds som tjänst så att du som kund inte skall behöva göra stora investeringar när utrustning skall förnyas eller om den behöver utökas.
Vi jobbar utgående från motto att det skall vara bekvämt att vara kund hos JNT. Vi tar ansvar för att tjänsterna och hårdvaran fungerar ihop.

Internet
JNT är den ledande leverantören av bredbandstjänster i Jakobstadsregionen. JNT levererar internet-tjänster i eget och i fristående andelslags fibernät. För konsument anslutningar levererade i Jakobstadsregionen beviljas Österbottens Företagarförenings medlemmar 15 % rabatt på grundavgiften och inkopplingen kostnadsfritt. Erbjudandet gäller för tjänster 20Mbps-250Mbps. För anslutningar levererade över ADSL teknik gäller erbjudandet för 8-24Mbps hastigheter.

I priset ingår bl.a. 10 st e-postadresser i formatet fornamn.efternamn@multi.fi som även filtreras från skräppost.

JNT:s Business Internet är lämpade för företag i behov av driftssäkra internet tjänster med fasta IP-adresser. Österbottens Företagarförenings medlemmar beviljas 10 % rabatt på grundavgiften på JNT:s
Business Internet Pro versioner under avtalsperioden.

Webbtjänster
Vi erbjuder nätadress (t.ex. .fi, .com, .net), utrymme för hemsidor, databaser och epost som molntjänst. Med vår molnbaserade Exchange epost- och kalender lösning, jobbar du lika effektivt på din smartphone som dator och har alltid tillgång till dina kollegors kalendrar.

Lokal support på ditt eget språk ingår naturligtvis i våra tjänster. Öppningsavgift på webbtjänster för ÖF medlemmar 0 € (normalpris 25,-€).

Telefoni
Vi erbjuder telefoni som tjänst över internet med låga grundavgifter. Tryggheten ligger i att systemet sköts och underhålls av oss. Systemet anpassas enligt era aktuella behov och kan kompletteras med t.ex. verktyg för telefonister och synkronisering mellan kalendrar och passersystem.

För enskilda anslutningar eller som fast telefon hem kan vi rekommendera vår tjänst MultiVoice. För företag med mera behovsanpassade lösningar erbjuder vi IP-växelportar.

Mobila lösningar
Tillsammans med mobiloperatören dna erbjuder vi anpassade mobila lösningar, både för tal och för mobilt bredband. Betjäning får du naturligtvis på ditt eget modersmål.

IT-support
JNT är experter inom datasupport och molntjänster. Vi handhar datorer, servrar, säkerhetskopiering och datasupport. Låt oss ta ansvaret för underhållet av hårdvara och licenser, så får ni koncentrera er på er egen verksamhet utan oro för avbrott och tekniska haverier. ÖF:s medlemmar erbjuds en 2 timmars kostnadsfri besiktning av företagets nätverk och datorer, där vi bl.a. kontrollerar att virusskydd och viktiga programuppdateringar är i sin ordning.

Betalterminaler
JNT erbjuder betalterminaler i samarbete med Nets. Erbjudande till Företagarföreningens medlemmar:

Öppningsavgift 0€ (norm 65€) + första månadsavgiften 0€ (norm från 35,90 – 49,90€/mån). Förmånens värde t.o.m. 114,90€.

I tjänsten ingår följande: betalterminal enligt behov, EMV programvara och uppdateringar, bytesapparat (för oaktsam användning debiteras skild avgift), bankförbindelse, verifieringstjänst, GPRS förbindelse med mobilt datapaket för GPRS terminaler.

Larmförbindelser
JNT levererar utrustning för överföring av larm till myndigheter och vaktbolag. I tjänsten ingår överföring av larmen både över GSM och befintlig internet uppkoppling. Medlemmar får den första månaden utan grundavgift. Förmånens värde t.o.m. 49€.

Priserna är givna utan moms. Avtalstiden är minst 12 månader. Vissa tjänster kan ha längre avtalstider. Tjänsterna levereras där det är tekniskt möjligt. Rabatterna kan inte kombineras med övriga förmåner som ges på samma tjänster. Medlemsföretagarna tecknar enskilda avtal med JNT på de tjänster man önskar. Uppge ditt medlemskap i samband med beställningen.

Ta kontakt så berättar vi mer om förmånerna!

Tilläggsuppgifter ges av: JNT företagsförsäljning, tel 06 786 8200, e-mail: foretagslosningar@jnt.fi

 

Tillbaka