Resa till Stockholm - Peter Jöback, med hjärtat som insats

8
nov
11
nov
torsdag, 08 november 2018

 Vårt medlemsföretag Karleby Resebyrå ordnar en resa till Stockholm i november. På resan har du möjlighet att se Peter Jöbacks show Med hjärtat som insats.Eftersom det finns intresse för resan bland våra medlemmar så vill vi erbjuda er möjlighet att delta och vi har reserverat platser till specialpris för ÖF:s medlemmar.Kom med - resan är ett ypperligt tillfälle att koppla av och få ett avbrott i vardagsrutinerna!

 

PETER JÖBACK HIS GREATEST SHOW MED HJÄRTAT SOM INSATS CIRKUS STOCKHOLM HÖSTEN 2018

Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom hans olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?

Det är en mångfacetterad ensemble som gör Peter Jöback sällskap. Sju färgstarka artister där alla har något unikt att tillföra showen; Marianne Mörck, Jens Hultén, Elin König Andersson, Gunilla Backman, Frida Öhrn, Karl Noremo och Daniel Mauricio.

Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar.

I showen kommer vi att få uppleva Peters egna handplockade ensemble och orkester. Alla är en del av resan, allt i regi av Sveriges meste showman Hans Marklund.

Preliminärt program

To 8.11
Avfärd från Karleby ca kl. 12.30 (närmare busstidtabell görs senare). Vi åker via Jakobstad, Nykarleby, Vasa och Tomaten. Kaffe-/matpaus på vägen och till Åbo anländer vi ca kl. 19.30. Kl. 20.55 avgår Viking Grace. Övernattning i 2-personers inside-hytter.

Fre 9.11.
Ankomst till Stockholm kl. 6.30. Vi åker till Scandic Klara, där vi äter frukost. På förmiddagen studiebesök eller eget program. Incheckning till hotellet (Scandic Klara) kl. 15.
Avfärd med buss till Cirkus, där Peter Jöbacks show ”Med hjärtat som insats” börjar kl. 21.00. (föreställningens längd 1h 40 min). Bussresa till vårt hotell.

Lö 10.11.
Frukost på hotellet. Egen tid för shopping / ev. studiebesök. Utcheckning från hotellet kl. 12. Tid att bekanta sig med Stockholms rika utbud av sevärdheter eller shopping.
Kl. 20.00 avgår Viking lines Amorella. Övernattning i B-hytter.

Sö 11.11.
Ankomst till Åbo kl. 07.35 Bussresa norrut. Frukostpaus strax norr om Åbo. Kaffe/lunchpaus på vägen. Rutten går längs riks-8 och ankomst hem på eftermiddagen.

Resans pris:
280 €/person (förutsätter minst 30 resenärer), specialpris för ÖF:s medlemmar. Normalpris för resan är 305 e/person.

I priset ingår:
- bussresa med Dahl linjetrafiks buss
- båtresa Åbo – Stockholm med Viking line i 2-personers Inside-hytter
- frukost på Scandic Klara
- inkvartering 1 natt på Scandic Klara i 2-personers rum inkl. frukost
- båtresa Stockholm – Åbo med Viking line i 2-personers B-hytter
- reseledarens tjänster
- mervärdesskatt

Tillägg för:
- buffetmiddag på ditresan 33 eur/person
- inträdesbiljett, Med hjärtat som insats, mittläktare 88 eur/person
- buffetmiddag på hemresan 32 eur/person
- enkelrum/hytt 127,50 eur

Anmälningar senast 23.7.till:
Karleby Resebyrå Ab
Tel. 06 8238300
myynti@kokkolanmatkatoimisto.fi