Smidiga lösningar för mässmontrar


Vårt medlemsföretag Tetrix i Jakobstad grundades 2006 och är nu inne på sitt elfte verksamhetsår. Företaget drivs av Mats Sandvik och har 4 anställda.

Tetrix marknadsområden är främst Finland, Sverige och Estland och deras mest sålda produkter är roll-ups, logoflaggor och mässväggar.

Vad är då hemligheten bakom företagets produkter?
– Vi satsar väldigt mycket på produktutveckling. Om vi t.ex. tänker på material till mässmontrar så är det för oss helt avgörande att kunna erbjuda smidiga lösningar som är lätta att hantera på plats och ställe. Ju enklare det är för kunden att rigga upp en mässmonter desto bättre har vi lyckats. Det skall inte behöva vara några stora skrymmande element där det krävs specialarrangemang för att få dem uppriggade. Smarta lösningar är nyckelordet hos Tetrix, säger Mats.
– Över 80% av all tillverkning sker här i trakten kring Pedersöre, Jakobstad och Larsmo och det är vi glada över, tillägger han.

Det är viktigt att man sticker ut med sin marknadsföring. Att ha en professionell mässmonter eller fina roll-ups är bara några av de verktyg som Tetrix kan leverera. Något som också blivit allt vanligare är att företag satsar på skräddarsydda logomattor och på det området har företaget en samarbetspartner som står för hög kvalitet.

Hur ser du på framtiden?
–Mycket positivt. Vi rekryterar som bäst för att kunna utvecklas och bli ännu bättre på vårt område. Snabbhet beträffande produkter och leverans och en bra service är vad vi försöker uppnå, säger Mats.

Efter att ha besökt Tetrix så är jag övertygad om att med personalen och den drivkraft som genomsyrar företaget så finns det inga hinder för företaget att klara sig mycket bra även i fortsättningen.

Mikael Nyström, vd

IMG 6341

På bild: Ninni Stenhäll och Mats Sandvik från Tetrix.

Gå till "Aktuellt"