Från Skandinavien ut i världen

 

I och med att Marja-Riitta Vest numera kan titulera sig som överdirektör på NTM-centralen i Österbotten så har den tidigare vice VD:n, numera VD:n Kristian Schrey tagit över rodret på Viexpo.

Framöver kommer Kristian och jag att ha en hel del att göra med varandra i och med att Viexpos styrelse överlät ordförandeklubban åt mig för den följande perioden.

Viexpo och deras verksamhet är inget nytt för mig i och med att jag redan suttit i deras styrelse sedan många år tillbaka.

I onsdags träffade vi ett antal riksdagsledarmöter i Helsingfors och informerade om var Viexpo står idag. Det var en lyckad tillställning och gav en positiv kick att jobba vidare inom ramen för detta förtroendeuppdrag.

Viexpo har under det senaste året under Marja-Riittas ledning genomgått en synnerligen systematisk och väl genomförd facelift som avspeglat sig på hela Viexpos verksamhet och jag är helt övertygad om att Kristian tillsammans med sin personal kommer att hållas på den stadiga kurs de tillsammans stakat ut.

Inom Viexpo´s väggar finns en stor mängd kunskap som redan används av många företag runtom i våra nejder. Om du funderar på export och internationalisering så ta tag i telefonen och ring dem. De är till för alla, stora som små.

Mikael Nyström
Styrelseordförande, Viexpo

IMG 0675fb2

Marja-Riitta Vest (stående) höll i trådarna för onsdagens tillställning.

IMG 0674fb

Den nytillträdde VD:n Kristian Schrey (stående) gav en överblick av Viexpo i dag.

IMG 0669fb3

Tidigare ordförande Vesa Kojola (stående t.h.) och nuvarande ordförande Mikael Nyström (stående t.v.)

 

Gå till "Aktuellt"